معرفی مختصر دوره:
دوره توانمند اما مضطرب، یک دوره خودشناسی مغز محور برای همه آنهایی است که، گاهی از اضطراب و افسردگی خود یا دیگران نگران میشوند.
o بعضی از اوقات اضطراب درونی، شما را میآزارد ولی نمیدانید چگونه آن را مدیریت کنید.
o کارهایی در زندگی شما وجود دارد که میدانید باید انجام شوند اما از انجام آنها طفره میروید.
o نگران هستید نکند دچار اختلال وسواس جبری شدهاید.
o گاهی ترس و اضطراب شما را از انجام کارهایی وا میدارند.
o احساس میکنید که دیگر مانند سابق نمیتوانید از زیباییهای زندگی لذت ببرید.
o انرژی کافی برای به اتمام رساندن کارها را در خود احساس نمیکنید.
o حال شما از چیزی گرفته میشود و مدتی طول میکشد که به مسیر عادی زندگی برگردید.
آکادمی باشگاه مغز سعی کرده است تا با طراحی این دوره عمومی، با بیانی ساده به مخاطبین کمک کند تا با کسب آگاهی هر چه دقیقتر و عمیقتر از عملکرد خود، به کنترل و بهبود موثرتر خلق خود کمک کنند.
محتوای این دوره شامل مجموعاً 12 ساعت آموزش آنلاین، در قالب 8 هفتهی آموزشی، برنامهریزی شده است. در این دوره 8 جلسهای قصد داریم با انواع اختلالات خلقی و اضطرابی آشنا شویم و رگههای آنها را در درون خود واکاوی کنیم. در طی دوره به افسردگی، اضطراب، پانیک (هراس)، وسواس، خلق دوقطبی و بدتنظیمی هیجانی بپردازیم و طیف آنها را در زندگی روزمره و نحوه پردازش آنها در مغز همه انسانها تا تبدیل شدن به یک اختلال روانپزشکی را بررسی نماییم.
همچنین داروهای مرتبط با این اختلالات و نحوهی تاثیر آنها بر مغز انسان را بررسی مینماییم. درحالیکه نیم نگاهی به انواع مداخلات رفتاری و روانشناختی برای مدیریت اضطراب و افسردگی نیز خواهیم کرد.
مدرس دوره:
دکتر حامد اختیاری، در سال 1375 با کسب رتبه 11 وارد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شد؛ رویارویی روزمره با افراد دچار اختلالات سوء مصرف مواد (SUD) ، علاقهمندی وی را نسبت به «نوروساینس و اختلالات شناختی مرتبط» برانگیخت بهطوریکه توانست با دریافت اولین کمکهزینه پژوهشی این حوزه در سال 1378، نخستین مقالهی علمی خود را در سال 1379 با عنوان «نقش کورتکس پره فرونتال در تصمیمگیریهای خطرناک» به چاپ برساند. فارغالتحصیلی ایشان در سال 1382 و پس از دفاع از پایاننامهاش در رابطه با تصمیمگیری خطرناک و رفتار بدون فکر، با اشتغال در «مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران» (INCAS) همزمان شد که در نهایت به راهاندازی آزمایشگاه عصبی-شناختی ایشان در سال 1383 انجامید. دکتر اختیاری همچنین در سال 1388 ، یک برنامه تحقیقاتی را با نام «Translational Neuroscience Program» در پژوهشکده مطالعات علومشناختی (ICSS) در تهران آغاز کرد. پذیرش در مقطع دکترای تصویربرداری عصبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1389، آغازگر شروع پروژهی پایاننامهای در مورد مبانی عصبی مهار پاسخ به وسیلهی fMRI شد که درنهایت منجر به سفر ایشان به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق دکترا و همکاری در مؤسسهی تحقیقات مغزی لوریت (LIBR) با دکتر مارتین پاولوس، شد؛ ایشان از سال 1396 تاکنون، ضمن حفظ جایگاه هیئت علمی در این مؤسسه، همزمان در دپارتمان روانپزشکی درحال اتمام دوره رزیدنتی خود و در دپارتمان نوروساینس، در آزمایشگاه خود در حوزه تحریک مغزی بیماران روانپزشکی مشغول به فعالیت میباشند (برای توضیحات تکمیلی به صفحه اختصاصی مدرس مراجعه نمایید.)
نحوه برگزاری و تقویم آموزشی-اجرایی دوره:
مولفههای آموزشی این دوره شامل موارد ذیل میباشد:
قوانین دورههای آموزشی آکادمی باشگاه مغز را ضرورتاً مطالعه نموده و سپس اقدام به ثبتنام نمایید.
مخاطبین دوره:
عموم جامعه؛ آنان که نگران کاهش خلق خود هستند، از مخاطبین هدف این دوره میباشند.
لطفاً پیش از ثبتنام در دوره به این مورد توجه فرمایید:
خدمات ذیل صرفاً در حالت نوع رویداد از نوع «همراه با پشتیبانی» قابل دسترس است (نوع رویداد را بخش مشخصات دوره مشاهده نمایید):
1- عضویت و تعامل در گروه تلگرام
تسهیلگران
نرگس سادات اخوت
کارشناسی ارشد روانشناسی
فائزه رئیسالمحدثین
دانشجوی دکتری علوم اعصاب شناختی
الهام نجارپور
دکتری روانشناسی سلامت
طیبه مکارمی
کارشناسی ارشد علوم شناختی
سپیده بخت
دانشجوی دکتری روانشناسی شناختی