در مسیر ایدههای پژوهشی؛ چگونه میتوانیم یک مسیر بهینه برای بهروز رسانی مقالات طراحی کنیم؟
صحبتهای دکتر اختیاری در زمینه یک ایده پژوهشی و دعوت از افراد توانمند و علاقهمند برای پیوستن به این طرح....
دانشجویان گرامی پس از مشاهده ویدئو چنانچه متقاضی مشارکت در این طرح هستید مشخصات، توانمندیها و ایدههای خود را در بخش نظرات (امتداد همین صفحه) ثبت کنید، دستیار آموزشی با شما هماهنگ خواهند شد.
یکی از ابزارهای مهم که به تولید ایدههای پژوهشی و فرصتهای کاری علمی و عملی کمک میکند، مطالعات سیستماتیک ریویو هستند. این مطالعات با بررسی جامع و نظاممند مطالعات پیشین، میتوانند خلاهای موجود در دانش را شناسایی کرده و به پژوهشگران در تعیین مسیرهای جدید برای تحقیقاتشان یاری رسانند. همچنین، این مطالعات عموماً مبنای علمی برای اجرای پروتکلهای کاربردی در بستر جامعه مهیا میکنند.
با روند روزافزون پیشرفت و یافتههای جدید، دسترسی به این پروتکلها چگونه باید باشد؟ آیا هر دو سال یکبار با انجام یک مطالعه سیستماتیک ریویو کافی است؟ در دنیای پرتحول امروز، این زمانبندی ممکن است ناکافی باشد. برای اینکه همواره بهروز باشیم و بتوانیم از آخرین دستاوردها و یافتهها بهرهمند شویم، باید راهکارهای جدیدی را در نظر بگیریم.
در خلال انجام انواع پروژههای تحقیقاتی به این نتیجه رسیدیم؛ برای اینکه این فرایند موثرتر باشد، باید به صورت لایو بهروز شوند. به این معنی که اطلاعات و دادههای جدید بهطور مستمر و در زمان واقعی به سیستماتیک ریویوها اضافه شوند. یک ایده پژوهشی این است که با استفاده از هوش مصنوعی، ابزاری طراحی کنیم که بتواند به صورت مستمر این اطلاعات را آپدیت و زنده نگه دارد.
جزئیات تکمیلی را در ویدئو مشاهده نمایید.....